Reprezentare exclusiva

Reprezentarea exclusiva este un sistem de colaborare intre vanzator si firma de consultanta imobiliara, care aduce rezultate net superioare sistemului clasic de intermediere imobiliara.

De ce sa alegeti Nobileo

Avantajele reprezentarii exclusive

Castigi bani – consultantul imobiliar reprezinta doar interesele tale, negociind astfel un pret mai bun pentru proprietate decat in cazul intermedierii clasice.

Castigati timp – pe de o parte, datorita eforturilor si resurselor alocate de catre consultantul imobiliar, timpul pana la tranzactionare scade semnificativ in comparatie cu sistemul clasic de intermediere imobiliara. Pe de alta parte, singurul timp alocat de dumneavoastra procesului de vanzare va fi legat de analiza ofertelor primite si semnarea contractului de vanzare-cumparare.

Zero bataie de cap – aveti un consultant dedicat vanzarii proprietatii dumneavoastra, care se va ocupa de marketare si promovare, vizite, relatia cu alte agentii imobiliare, negocierea pretului, aspectele necesare transmiterii dreptului de proprietate. Astfel dumneavoastra veti experimenta doar partea agreabila a tranzactiei.

Contacteaza-ne

    Compare listings

    Comparaţie