Testimoniale

          “Lucrez cu Emanuel Postoaca de peste 7 ani si cred ca am apelat la toate serviciile pe care le ofera firma Nordis. Este o echipa foarte profesionista si de aceea sunt clientul lor permanent. Ii recomand ca partener de bussines pe termen lung.”

 

Petrescu C.,
CEO companie din domeniul energetic

          “Am lucrat cu Florin Postoaca, pentru vanzarea unui apartament din zona de Nord. Sunt multumit de felul cum s-a derulat intregul proces si in special de pretul obtinut. Am lucrat cu Nordis in exclusivitate si  prefer de departe acest tip de colaborare pentru ca nu am avut nici o bataie de cap, fix pana in momentul semnarii.”

 

Betea S.,
Proprietar imobile

          “Am cautat o agentie care are oferte in zona de Nord, deoarece cautam  sa cumparam un apartament acolo. Am descoperit agentia Nordis si de cererea noastra s-a ocupat domnul  Alexandru Mihai, care ne-a ajutat sa gasim un apartament excelent, intr-o zona mai buna decat ne asteptam. Recomand cu caldura Nordis si in special pe dl Mihai.”

 

Mariana Calin,
Medic

          “When I was in search for renting an apartment, I had the opportunity to work with Nordis. The real estate agent that I worked with, understood my needs, gave me advice and support from our initial meeting through the entire process. I strongly recommend Nordis for professionalism and the quality of provided services.”

Guillame Saurina,
Handball player at CSM Bucharest

     “Multumesc Agentiei Nordis si Doamnei Ioana Frangu pentru profesionalism, promptitudine, corectitudine, seriozitate, implicare si eficienta. Recomand cu sinceritate si caldura o echipa care va ajuta, va sustine si va consiliaza astfel incat sa aveti rezultate optime in ceea ce v-ati propus. Inca o data va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa inchiriez eficient si foarte repede apartamentul.”

Otilia Rosculet,
Dipl. ing.

         “Va multumim foarte mult pentru profesionalism si seriozitate, a fost o colaborare foarte smooth si ne-ati usurat mult munca de a ne gasi sediul dorit.

Raluca Copil,
Administrator SC BRAINNOVATE