Park Residences 5

Park Residences 5 este un nou ansamblu de locuinte, situat in zona de Nord a Bucurestiului, in zona Piata Presei Libere – Lacul Baneasa, Petrom City, pe strada Nuferilor nr. 40 – 48.
Locatia ofera o oaza de liniste, pe malul Lacului Baneasa, in mijlocul naturii, dar si o multitudine de facilitati ce contribuie la intregirea confortului unei vieti moderne.

Sunt 160 de apartamente in complex, disponibile fiind cu 1, 2, 3 si 4 camere, impartite in 4 corpuri de cladire, fiecare avand cate 2 scari.
Intregul complex este proiectat In ideea de confort si eleganta. De aceea, ne-am gandit pentru viitorii proprietari la o viata relaxanta alaturi de cei dragi si folosirea ingenioasa a timpului prin disponibilitatea serviciilor oferite – pentru cel ce va locui in acest imobil, va fi intotdeauna timp, la finalul zilei, pentru reconfortare in piscina, sauna si in sala de fitness cu aerisire naturala si dotata cu aparate moderne.

PRETURI:

– Apartamente 1 camera de la 55.000 Euro+TVA
– Apartamente 2 camere de la 79.000 Euro+TVA
– Apartamente 3 camere de la 96.000 Euro+TVA
– Apartament 4 camere de la 149.000 Euro+TVA
– Loc de parcare exterior: 6.000 Euro+TVA

Complexul este finalizat, peste 80% din apartamente fiind deja vandute si peste 70% dintre cumparatori fiind mutati in ansamblu. Comision 0%.

Programeaza o vizionare azi!
Contact: Postoaca Cristian, 0732.100.443, cristian@nordis.ro

Mai multe informatii pe site-ul ansamblului: www.parkresidences.ro