Soseaua Nordului, Herastrau, High Residence – 4 Camere

In zona Soseaua Nordului, la cativa pasi de Parcul Herastrau, Nordis va propune un apartament spectaculos cu 4 camere situat in ansamblul rezidential High Residence. Proiectul imobiliar, dezvoltat pe un teren de 1500 mp, este structurat 2S+P+6R totalizand 36 de apartamente si 54 de locuri de parcare.

High Residence este un proiect rezidential avangardist, ce se distinge prin deosebita atentie acordata detaliilor ce definesc un ansamblu rezidential exclusivist. Arhitectura eleganta, finisajele si dotarile din clasa premium, impartirea functionala a spatiului sunt cateva dintre atributele ansamblului. La aceasta se adauga elemente care concura la realizarea conceptului de eficienta energetica, dintre care enumeram: termoizolatie cu roca bazaltica Rockwool, ferestre din lemn triplustratificat esenta Meranti, panouri solare pentru apa calda menajera, iluminare cu Led, incalzire in pardoseala, zidarie cu caramida Porotherm, fatada ventilata cu ceramica Saloni.
Mobila din poze este cu titlu de prezentare, apartamentul fiind vandut nemobilat.

Apartamentul cu 4 camere dispune de o impartire functionala, decomandata. Spatiul interior este compartimentat in : living generos cu terasa spatioasa, bucatarie inchisa, hol, dormitor, baie de serviciu, dormitor cu baie proprie si dormitorul matrimonial cu baie proprie si dressing. In subsolul imobilului este disponibil un loc de parcare la pretul de 20.000 Euro + TVA si o boxa la 7.000 Euro + TVA.

Va invitam sa deveniti proprietarul unui apartament situat in acest proiect unic, spatios, elegant.

Avantaje si Facilitati

  • Dotări imobil
  • Videointerfon
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil
  • Calorifere
  • Încălzire prin pardoseală

Pozitionare pe harta