Nordis Residence – Apartament 3 camere, luminos, 3 terase

Va prezentam, spre vanzare, un apartament cu 3 camere situat in elegantul ansamblu Nordis Residence – Herastrau Park. Imobilul, situat in zona Herastrau – Soseaua Nordului, la cativa pasi de Parcul Herastrau, are 23 de apartamente spatioase cu 2, 3 si 4 camere, distribuie pe 5 nivele: demisol, parter si 3 etaje. Proiectul are termen de finalizare martie 2017.

Intregul ansamblu este proiectat in ideea de confort si eleganta. De aceea, tot ce ofera acest imobil este gandit pentru o viata relaxanta si sigura, alaturi de cei dragi. Dintre beneficiile ansamblului amintim: terase spatioase, spatii vitrate mari, bucatarii separate, sistem de supraveghere video , sala de fitness.
Pentru un consum energetic scazut si protejarea mediului, am folosit o serie de elementele “verzi” : iluminare cu LED a spatiilor comune si a garajului, izolarea termica a imobilului cu roca bazaltica – produs natural, folosirea de panouri solare pentru incalzirea apei, tamplarie exterioara cu geam tripan.

Apartamentul cu 3 camere are o suprafata construita de 131 mp. Spatiul interior este eficient compartimentat in hol, living de 39 mp, deservit de o terasa si situat langa bucataria inchisa. Dormitorul matrimonial este prevazut cu baie proprie si o terasa. Al doilea dormitor, terasa si inca o baie intregesc planul apartamentului. Finisajele interioare apartin gamei premium, incluzand tamplarie cu geam tripan Salamander, parchet din lemn triplustratificat, gresie si faianta Marazzi, usi Pinum, obiecte sanitare Villeroy and Boch, baterii Kludi.

Imobilul este prevazut cu garaj subteran, unde puteti achizitiona un loc de parcare pentru masina dumneavoastra la pretul de 15.000 Euro + TVA.

Avantaje si Facilitati

  • Dotări imobil
  • Fitness
  • Videointerfon
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil
  • Calorifere

Pozitionare pe harta