Apartament de vanzare Soseaua Nordului – Herastrau, vedere directa Satul Francez

Nordis va prezinta, spre cumparare, un apartament deosebit, situat pe o strada linistita. Cladirea are un numar redus de apartamente si ofera o vedere superba peste Satul Francez.

Apartamentul se afla la etajul 3 si este orientat catre sud, est si nord. Vederea de pe terasa din Sud este libera, peste nivelul vilelor din zona, iar pe partea de Nord, vederea este din nou libera, peste Satul Francez.

In acest moment, apartamentul este impartit in 2 camere spatioase, avand o suprafata utila interioara de 77 mp, dar obtinerea unei autorizatii prin care se va inchide o mare parte a terasei este in curs, astfel suprafata utila interioara urmand a fi marita la 106 mp, numarul dormitoarelor crescand la 2, unul din ele matrimonial cu dressing si baie proprie. De asemenea, prin aceasta schimbare pe partea de Nord, spre Satul Francez, se vor obtine geamuri mari, din podea pana in tavan ce vor oferi o neobstructionata.

In garajul subteran, aveti un loc de parcare rezervat pentru masina dumneavoastra si o boxa pentru depozitare.

Apartamentul se afla la mai putin de 200 de metri de Parcul Herastrau, Le Club, vis a vis de Satul Francez, pozitia fiind ideala in scop rezidential.

Avantaje si Facilitati

Pozitionare pe harta