Apartament de vanzare Herastrau – Penthouse – duplex langa Satul Francez

Fie ca va doriti sa va relaxati in gradina, sa faceti o baie in Jacuzzi sau sa aveti o vedere panoramica, acest penthouse tip duplex va ofera toate aceste variante intr-una dintre cele mai exclusiviste zone ale orasului: Nordului. Unul din punctele forte este terasa, care intr-un cadru intim integreaza o sauna si un jacuzzi de exterior, toate inconjurate de o zona de plante naturale.

Avand o suprafata mai mult decat generoasa distribuita pe 2 etaje pe aproximativ 380 mp, din care 100 mp terasa, apartamentul ofera intimitatea pe care orice familie si-ar dori-o….> La nivelul inferior se afla zona de noapte compusa din hol, dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, 2 dormitoare, 2 bai si un birou.
La nivelul superior se afla zona de zi, compusa din living, dining, bucatarie deschisa, baie si un mic birou in suprafata de cca 100 mp, precum si o terasa amenajata de 90 mp. Livingul spatios ce are o inaltime de aproximativ 3 m, comunica direct cu bucataria deschisa utilata si mobilata complet, avand acces la terasa. Punctul forte este cu siguranta terasa extinsa, care ofera o panorama frumoasa a imprejurimilor. Pentru relaxare, pe terasa exista o sauna si jacuzzi, dar si spatii verzi, sezlonguri pentru perioada de vara.
Finisajele Premium si spatiile amplu vitrate aduc un plus de eleganta.

Imobilul este situat in zona Herastrau – Nordului, la cativa pasi de parcul Herastrau si beneficiza de piscina interioara, sauna, sala de fitness si parcare subterana.
Zona rezidentiala de lux este preferata de expati, oameni de afaceri si diplomati.
Un alt atuu al ofertei noastre o reprezinta linistea, aerul curat datorate proximitatii parcului si accesul facil la intreaga zona de Nord a Bucurestiului.

Avantaje si Facilitati

  • Dotări imobil
  • Piscină exterioară

Pozitionare pe harta