Apartament de vanzare Herastrau, Nordis Residence, vedere libera

Va propunem, spre achizitie, un apartament cu 3 camere situat in elegantul ansamblu Nordis Residence – Herastrau Park la etajul 1, avand vedere libera peste mai multe terenuri din zona incadrate in V1A, zona neconstruibila. Imobilul, situat in zona Herastrau – Soseaua Nordului, la cativa pasi de Parcul Herastrau, are 23 de apartamente spatioase cu 2, 3 si 4 camere, distribuie pe 5 nivele: demisol, parter si 3 etaje. Proiectul are termen de finalizare martie 2017.

Intregul ansamblu este proiectat in ideea de confort si eleganta. De aceea, tot ce ofera acest imobil este gandit pentru o viata relaxanta si sigura, alaturi de cei dragi. Dintre beneficiile ansamblului amintim: terase spatioase, spatii vitrate mari, bucatarii separate, sistem de supraveghere video , sala de fitness, inaltime utila de 290 cm.

Pentru un consum energetic scazut si protejarea mediului, am folosit o serie de elementele “verzi” : iluminare cu LED a spatiilor comune si a garajului, izolarea termica a imobilului cu roca bazaltica – produs natural, folosirea de panouri solare pentru incalzirea apei, tamplarie exterioara cu geam tripan.

Apartamentul cu 3 camere are o suprafata construita de 132 mp. Livingul de 39 mp, este deservit de o terasa si este situat langa bucataria separata. Dormitorul matrimonial este prevazut cu baie proprie si o terasa spatioasa. Al doilea dormitor si inca o baie intregesc planul apartamentului. Finisajele interioare apartin gamei premium, incluzand tamplarie cu geam tripan, parchet din lemn, gresie si faianta Marazzi, usi Pinum, obiecte sanitare Villeroy and Boch.

Imobilul este prevazut cu garaj subteran, unde puteti achizitiona un loc de parcare pentru masina dumneavoastra la pretul de 17.000 Euro.

Avantaje si Facilitati

  • Mobilat
  • Nemobilat
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta