RAMADA HOTEL & SUITES BUCHAREST NORTH

Ramada Hotel & Suites Bucuresti Nord este un hotel de 4 stele, situat intr-o zona linistita, rezidentiala, in partea de nord a orasului. Ramada Hotel & Suites Bucuresti Nord este un hotel clasic, cu un amplasament ideal, la doar 15 minute de centrul orasului si la o distanta de 9 km de Aeroportul International ,,Henri Coanda”. Oricare ar fi scopul calatoriei, sau daca aveti nevoie de cazare pe termen mediu sau lung, noi ne ridicam la asteptarile dumneavoastra oferindu-va mai multe tipuri de camere (De Luxe, Business, Studiouri si Apartamente) si diferite facilitati adaptate oricarei cerinte. Oferim o gama variata de produse pentru confortul dumneavoastra.

Salile noastre moderne si multifunctionale (Sapphire, Agate, Opal, Topaz, Onyx, Quartz, si Emerald), eleganta sala Diamond Ballroom, impunatoarea Crystal Ballroom, modernul ClubAmethyst si sala Executive Boardroom va ofera conditiile ideale pentru orice ocazie – o conferinta, un eveniment special, o nunta de neuitat sau o cina confidentiala.

La Ramada Hotel & Suites Bucuresti Nord experienta unor servicii excelente intr-o atmosfera eleganta si confortabila ii face pe oaspetii nostri sa se simta intotdeauna ca acasa.

Addressa: Daniel Danielopolu Street, no. 44

Reservation: 021-233 50 00

Email: sales@ramadanorth.ro

www.ramadanorth.ro