echipa-icon

Echipa Nordis

Avem o echipa de oameni pasionati, cu experienta in domeniul imobiliar, care sunt implicati si sunt alaturi de dumneavoastra in fiecare pas al procesului.

Emanuel Poştoacă

Pasiunea pentru domeniul imobiliar l-a determinat pe Emanuel Postoaca sa fondeze compania Nordis. Astfel are zilnic ocazia sa utilizeze pregatirea profesionala ca economist si vasta experienta imobiliara, pentru a oferi clientilor sai cele mai profitabile oportunitati din piata de profil.

Face asta de peste 16 ani si continua sa se ocupe cu placere de ansamblurile imobiliare reprezentate de Nordis in exclusivitate, atat ca agent de vanzari cat si ca manager de proiect.

Irina Poştoacă

De profesie medic, Irina Postoaca a descoperit ulterior domeniul imobiliar. Lucreaza cu pasiune de peste 8 ani, ca manager al companiei Nordis. In aceasta perioada a absolvit Facultatea de Management, integrand astfel cunostintele teroretice cu cele practice din domeniul economic.

Irina coordoneaza activitatea companiei, fiind de asemenea implicata in elaborarea si implementarea planurilor de marketing pentru proiectele imobiliare din portofoliul Nordis.

Cristian Poştoacă

Cristian Postoaca are finalizate, in Elvetia, studii superioare in domeniul tehnic, reusind sa fie un profesionist in tot ceea ce intreprinde. Fire serioasa si organizata, Cristian a dobandit in timp excelente calitati de comunicare, extrem de necesare unui bun consultant de vanzari.

Cristian coordoneaza vanzarile in ansamblul Park Residences 5, reprezentat exclusiv de Nordis si face parte din departamentul de investitii imobiliare.

Alexandru Mihai

Alexandru Mihai lucreaza de peste 8 ani in domeniul imobiliar si o face cu mult succes. De profesie jurist, este o fire comunicativa si sociabila, caracteristici extrem de utile in vanzari. Alexandru este pasionat de imobiliare si extrem de capabil, aducand in mod continuu plus valoare clientilor sai.

Se ocupa de vanzari apartamente noi in zona Herastrau – Soseaua Nordului si face parte din departamentul de investitii imobiliare al Nordis.

Magda Morel

Magda Morel este profesionistul desavarsit. Licentiata in psihologie, lucreaza de peste 13 ani in imobiliare. Este hotarata, eficienta, dedicata si extrem de capabila in rezolvarea oricarei situatii. Calitatea serviciilor si consultantei oferite de Magda ridica foarte sus stacheta pentru toti agentii imobiliari ce activeaza pe piata inchirierilor din Bucuresti.

Magda se ocupa de inchirieri apartamente si vile in zona Herastrau – Soseaua Nordului.

Aura Diaconescu

Absolventa de studii superioare, cu un know how imobiliar semnificativ, dobandit in peste 13 ani de activitate, Aura Diaconescu imbina modul de lucru elegant, stilat, cu seriozitatea si eficienta. Un excelent strateg, prin implicare constanta, reuseste sa inteleaga nevoile clientilor oferindu-le solutiile potrivite.

Se ocupa de inchirieri apartamente si vile in zonele Aviatorilor, Primaverii, Dorobanti-Capitale, Domenii si coordoneaza departamentul Expats Properties.

Robert Morel

Fire analitica si hotarata, Robert Morel a absolvit studii superioare in domeniul informatic. Este un autodidact caracterizat de dorinta si efortul continuu de a fi bun in tot ceea ce face. Perseverent si eficient, Robert reuseste sa ofere clientilor sai solutii rapide, eficiente si avantajoase, pliate pe nevoile lor imobiliare.

Robert se ocupa de vanzari apartamente noi in zonele Aviatorilor, Primaverii, Dorobanti, Floreasca, Domenii, Aviatiei, Baneasa, Sisesti, Privighetorilor, Iancu Nicolae, Pipera si face parte din departamentul de investitii imobiliare al Nordis.

Ioana Frangu

Ioana Frangu a studiat Urbanism in cadrul Universitatii de Arhitectura in Bucuresti, astfel ca domeniul imobiliar ii este familiar si drag deopotriva. Fire comunicativa si serioasa, Ioana este caracterizata de o intelegere aparte a nevoilor clientilor sai. Ea reuseste sa ofere acea experienta care fidelizeaza clientul pe termen lung.

Ioana se ocupa de inchirieri si vanzari pe zonele Floreasca, Dorobanti, Victoriei, Romana si Universitate.

Mircea Furtună

Analitic si consecvent, Mircea Furtuna a studiat inginerie economica, lucrand multi ani in domeniul bancar. De 8 ani activeaza in domeniul imobiliar, atat pe sectorul de administrare de imobile, cat si in vanzari. Reuseste sa imbine cu succes experienta si cunostintele din amble domenii, tehnic si economico-financiar.

Mircea coordoneaza departamentul administrare de imobile.

Bogdan Florea

Bogdan este absolvent al facultatii de Administrare si Afaceri.  Ambitios si entuziast, inca din momentul in care s-a alaturat echipei Nordis, a demonstrat ca este pregatit de noi provocari si responsabilitati. Cu o experienta de 4 ani in domeniul vanzarilor, Bogdan reuseste sa ofere solutii adaptate nevoilor si preferintelor clientilor sai.

Bogdan are in portofoliu apartamente si vile de inchiriat in zonele Baneasa, Sisesti, Privighetorilor, Iancu Nicolae, Pipera.

Laura Bucur

Laura Bucur a studiat limbi straine, fiind ulterior atrasa de domeniul marketingului. Perseverenta si autodidacta, comunicativa si diplomata, Laura s-a integrat in echipa Nordis, reusind prin prezenta si activitatea ei sa contribuie la cresterea si dezvoltarea companiei.

Laura este responsabila cu activitati de marketing si promovare, social-media, front si back office.

Alina Giuclea

Fire ambitioasa si hotarata, Alina Giuclea a urmat cursurile facultatii de management, perioada in care s-a alaturat echipei Nordis. Alina a invatat si s-a dezvoltat in mod continuu, sprijinind si optimizand prin munca sa activitatea departamentelor de vanzari, inchirieri, investitii si proiecte imobiliare.

Alina este Office Manager, in atributiile sale intrand activitati financiar-contabile, de resurse umane si back-office.

Cătălin Diaconescu

Colaborarea cu arhitectul Catalin Diaconescu ne ajuta sa aducem plus valoare serviciilor pe  care le oferim clientilor nostri. Atent la detalii si responsabil, Catalin este un adevarat profesionist, capabil sa valorifice orice spatiu la potentialul lui maxim si in acelasi timp sa-i imprime o parte din personalitatea clientului.

Website: www.arx-concept.ro

Maria Neda

Maria Neda este specialistul Nordis in domeniul de Public Relations, contribuind prin activitatea sa la comunicarea eficienta a companiei in relatia cu  partenerii sai, indiferent ca este vorba despre clienti, jurnalisti, reprezentanti ai unor comunitati.

Gina Pavel

Fire entuziasta, Gina este intotdeauna pregatita de noi provocari si responsabilitati. Competenta si loiala, rezolva intotdeauna in mod eficient activitatile si sarcinile ce ii sunt incredintate.

Gina este coordonatorul activitatilor de curatenie.

Marian Pavel

Marian Pavel face parte de peste 3 ani din Echipa Nordis. Muncitor si responsabil, Marian isi indeplineste cu mult entuziasm sarcinile administrative, legate de proprietatile aflate in administrarea Nordis.

Marian face parte din departamentul de administrare imobile al Nordis.

Petre Ignat

Inca de la inceput, Petre a demonstrat ca are abilitatea de a gasi solutii la problemele tehnice. Responsabil si loial, isi indeplineste in mod eficient sarcinile administrative.

Petre este administrator al imobilelor rezidentiale din portofoliul Nordis.